Tur til Egeskov 2023


Så blev det den 29. april, dagen hvor Egeskov slot åbner.

vi var tre der gerne ville køre der over, Preben, Jan & Jeg. Jeg havde på forhånd lavet aftale med Kim ( Min søn ) at vi kunne mødes hos ham i Langeskov, der ville han have samlet nogle gutter, arbejdskammerater og nogle venner.

Kim havde så lavet en rigtig dejlig tur, og bestilt strålende vejr, turen endte hos Jan en anden af Kims kolleger, der stod kaffe og kage og ventede på os, Brunsviger så bliver det vist ikke bedre. Jan havde også samlet en flok. Så da kaffen og kagen var blevet fortæret kørte vi afsted på en dejlig tur i fynske, med slutdestination Egeskov Slot.

På Egeskov var der vist ca. 6000 Mc`er det var et flot syn i et lige så flot område.

Hvad er det første der trækker? det er selvfølgelig pølsebutikken og der kan man godt stå i kø uden brok, og pølserne var rigtig go'e eller også var vi blevet sultne.

Så var vi også lige på rundtur, man skal jo lige ind og se de gamle Mc'er der er lidt "ophængte" i den gamle lade, Falcks gamle biler skulle også tjekkes, der løber man så på et par gamle lastbilschauffører, så gik der tid med det :-)   Da vi så havde vent ferie markedet både som det var for mange år siden og  noget som det er nu, var det nok på tide at se om vi kunne finde Mc'erne igen og rulle hjemad.

Jan mente at hans kaffe stadig var varm, så vi holdt ind ved Sorø for at tjekke den, man brændte sig ikke på den men det var ganske fint, så fik vi også lige en sluder med en der skulle lade sin el-mc op.

Tak for hyggeligt samvær til alle

Jean.