"Weekendtur" til Vestsjælland 8.-10. Juni 2023

MCC-Nordsjælland på tur til nordvestsjælland, Rosengårdens bed and breakfast. Vi 8 stk. der skulle på tur, der var dog lidt mandefald før og under, så det blev til 5 der var med hele vejen. Vi lagde ud fra klubben torsdag kl. 10. Første del af turen var, af lidt omveje (små veje), til Audebo dæmningen, hvor vores frokost blev indtaget. Videre gik op omkring Højby, ned over Hørve Stræde, op igennem Valdekilde bakker (Tour de France ruten), ned til Havnsø og få velfortjente is. Under isspisningen blev der nøjet kigget på andre handlende. 😉 Efter den velfortjente is kørte vi mod vores mål Rosengårdensbb.
Vel ankommet fik vi anvist vores værelser, dog var der en enkelt rigtig biker, der skulle sove i telt. Så var det tid til lidt koldt at skylle dagens vejstøv ned med. Herefter ned og købe aftensmad, morgenmad og frokost. Så blev der grillet, fortalt røverhistorier og grinet en masse.
Dag 2.
Morgen kaffe, morgenmad, smurt madpakke og desværre måtte en enkelt takke af og kører hjem. Resten startede turen igennem den sydlige del af nordvestsjælland, rundt om Tissø, ud til Reersø og spise frokost, Preben havde glemt sin madpakke, heldigvis var pølsevogn på havnen. Herefter gik det sydover ned langs kysten til Korsør, videre mod Tystrup Sø, af meget små og snoret veje,hvor der skulle have været indtagelse af is i Hørhavelse Ishus, men de havde lukket, så vi måtte ind på Sorø torv få at få vores daglige is. Herefter nord på mod Rosengårdensbb, dog med en kaffe pause ved et lille gadekær i Tråderup. Vil ankommet tilbage var det så en gentagelse af gårsdagens program.
Dag 3.
Efter morgenmad og oprydning, tog vi så retning hjemad. Det var dog med en lille omvej over Hedeland hvor vi indtage vores frokost, inden Hedeland måtte vi dog gøre et ikke planlagt hold i udkanten af Tølløse, da Prebens maskine var løbet tør for kølervæske. Med Tom sodavands flaske fik Ivan sk med tom sodavandsflaske, fik Ivan skaffet noget vand og vi kunne forsætte.
Efter frokost blev kursen sat mod Hansens Is i Lyngerup. Her fik vi turens sidste is og sagt tak for denne gang. En dejlig skøn, hyggelig og sjov tur, med masser af grin og dejligt kammeratlig samvær.
Vi fik kørt 574 km. Sendt fra min iPhone

Forfattet af Per